Dongguan AF Garment Co., LTd.

Faq.

Čas vydání: 2021-08-07 17:11:29  Hity: 16

1. Jakou službu můžete nabídnout?

Můžeme nabídnout naše každé položky a ODM/Služba OEM.


2. Jste výrobce nebo obchodní společnost?

Jsme výrobce s více než 15-dlouholetých zkušeností s výrobou oděvů, včetně neformálního, dospělého sportu a dětí'Oblečení. 

Vyberte si nás, můžete si koupit produkty za konkurenční cenu bez poplatku obchodní společnosti, a my můžeme komunikovat s našimi návrháři a pracovníky přímo, ušetřit čas čekání.


A co cenové rozpětí? 

To's jen sortiment, závisí na některé věci, jako je množství, směnný kurz, materiální cena času atd...O poslední ceny, pošlete nám prosím dotaz.My'Pokusíme se na to co nejrychleji odpovědět.


4. Jaké je vaše MOQ(minimální objednávkové množství)? 

Naše MOQ je 100 kusů na design se smíšenými velikostmi, a my máme přes dvacet barev pro vaši volbu.Abychom mohli otestovat naši kvalitu, jsme rádi, že před hromadnou objednávkou provádíte vlastní vzorky.


O balíčku?

To záleží na stylu toho oblečení.Obecně o letních oděvech, 1 kusu v pytli na zip opp, 80 pytle v krabičce.karton: 58*38*38cm


6. Co'Je vaše vzorová politika?

Můžeme poskytnout na míru vzorek pro 50 dolarů na PC.

A pro vzorek nového návrhu je poplatek vratný, což znamená, že jej vrátíme ve Vašem hromadném pořadí (alespoň 500 ks).


7. Co'Jde o dopravu?

Obvykle zboží posíláme přes DHL, UPS nebo po moři.Poplatek za dopravu a manipulaci bude záviset na množství objednávky a místa určení.


8.Můžu na ty výrobky dát logo?

Jasně, můžeme vytisknout logo přenosem tepla, tiskem obrazovky a vyšíváním.Pokud máte nějaký jiný nápad, kontaktujte nás a my se budeme snažit vás nejlépe uspokojit.


9. Jak dlouho je datum dodání?

Je to o 15.~35 dny po zaplacení vkladu.


Předchozí: Faq.

další: Faq.